עוגת תפוחים טבעונית
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת תפוחים טבעונית

תמונה גרסת הדפסה

עוגת תפוחים טבעונית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

מטרפה

כף עץ

תבנית אפייה עגולה

נייר אפייה

 

מצרכים:

לבלילה:

4 תפוחים ירוקים - חתוכים לקוביות (כולל הקליפה)

2 כוסות קמח תופח מנופה זיפר שופרסל

1 כוס קרם קוקוס אורגני גרין שופרסל

1/2 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל

1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר גרין שופרסל

1 כוס סוכר קנים חום אורגני גרין שופרסל

1 כפית תמצית וניל שופרסל

1 כף קליפת לימון - מגוררת

1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל

 

לקראמבל:

3 כפות קמח תופח מנופה זיפר שופרסל

4 כפות סוכר קנים חום אורגני גרין שופרסל

1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל

4 כפות שמן קוקוס אורגני גרין שופרסל

1/2 כוס שקדים קלופים שופרסל - קצוצים

 

להגשה:

1 חבילת מיקס לחליטת צמחים פרש שופרסל - מליסה 

1 מקל קינמון

 

אופן ההכנה:

לבלילה:

  1. בקערה מניחים את רסק התפוחים עם הסוכר, תמצית הווניל, שמן הקנולה, הקינמון קרם הקוקוס וגרידת הלימון וטורפים בעזרת מטרפה.
  2. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים בעזרת כף עץ.
  3. מקפלים אל התערובת את קוביות תפוחי העץ ומערבבים.
  4. מניחים את התערובת בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

לקראמבל:

  1. בקערה מניחים את הסוכר עם הקמח התופח, הקינמון, שמן הקוקוס והשקדים הקצוצים ומערבבים.
  2. מפזרים את הקראמבל מעל לבלילה.
  3. מעבירים את התבנית לתנור לאפייה בחום של 170 מעלות במשך כ-40 דקות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס