דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת תפוזים ושקדים ללא קמח

עוגת תפוזים ושקדים ללא קמח

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 70 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

תבנית בקוטר 24 - עדיפות לתבנית קוגלהוף מסיליקון

מיקסר

 

מצרכים:

5 ביצים שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

1 כף קליפת תפוז - מגוררת

3/4 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל

3 כוסות קמח שקדים

200 גרם ריקוטה

1 כפית תמצית וניל שופרסל

1/2 שקית אבקת אפייה שופרסל

לטופינג:

1 שקית אבקת סוכר שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את 5 הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח.
  2. מוסיפים את שמן הקנולה, קליפת התפוז המגוררת, מיץ התפוז ואת גבינת הריקוטה ומקציפים בשנית.
  3. מקפלים לתוך התערובת את קמח השקדים ואת חצי שקית אבקת האפייה.
  4. מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום של 170 מעלות במשך כ-30 דקות.
  5. מצננים ומפזרים מעל את אבקת הסוכר.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס