

מתכון לעוגת שוקולד טבעונית
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 60 דקות
- מספר מנות: 10
אביזרים:
תבנית בקוטר 26
נייר אפייה
מיקסר ידני
מצרכים:
לעוגה:
1/2 כוס אבקת שוקו (שוקולית) שופרסל
2 כוסות קמח תופח מנופה זיפר שופרסל
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה שופרסל
1 כוס סוכר לבן שופרסל
1 אבוקדו גדול - מרוסק
3/4 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל
1 כוס משקה שקדים אורגני גרין שופרסל
לציפוי:
1/2 פחית קרם קוקוס אורגני גרין שופרסל
2 חבילות שוקולד מריר פרימיום שופרסל
אופן ההכנה:
לעוגה:
- בקערה מניחים את השוקולית, עם הקמח התופח והסודה לשתייה ומערבבים.
- בקערה נפרדת מניחים את הסוכר עם האבוקדו המרוסק, שמן הקנולה ומשקה השקדים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את קערת החומרים היבשים אל קערת הנוזלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (יש לשים לב כי לא מערבבים יתר על המידה).
- בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את תערובת העוגה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות.
לציפוי:
- בקערה מניחים את השוקולד עם קרם הקוקוס וממיסים על ידי פולסים במיקרוגל.
- שופכים את הציפוי על העוגה ומגישים.