עוגת שוקולד טבעונית
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת שוקולד טבעונית

תמונה גרסת הדפסה

עוגת שוקולד טבעונית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

תבנית בקוטר 26

נייר אפייה

מיקסר ידני

 

מצרכים:

לעוגה:

1/2 כוס אבקת שוקו (שוקולית) שופרסל

2 כוסות קמח תופח מנופה זיפר שופרסל

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

1 אבוקדו גדול - מרוסק

3/4 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל

1 כוס משקה שקדים אורגני גרין שופרסל

 

לציפוי:

1/2 פחית קרם קוקוס אורגני גרין שופרסל

2 חבילות שוקולד מריר פרימיום שופרסל

 

אופן ההכנה:

לעוגה:

  1. בקערה מניחים את השוקולית, עם הקמח התופח והסודה לשתייה ומערבבים.
  2. בקערה נפרדת מניחים את הסוכר עם האבוקדו המרוסק, שמן הקנולה ומשקה השקדים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים את קערת החומרים היבשים אל קערת הנוזלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (יש לשים לב כי לא מערבבים יתר על המידה).
  4. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את תערובת העוגה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות.

לציפוי:

  1. בקערה מניחים את השוקולד עם קרם הקוקוס וממיסים על ידי פולסים במיקרוגל.
  2. שופכים את הציפוי על העוגה ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס