

מתכון לעוגת נס קפה ואגוזים בחושה ופשוטה
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 45 דקות
- מספר מנות: 10
אביזרים:
תבנית אפייה עגולה
נייר אפייה
מיקסר
מטרפה
מצרכים:
1+3/4 כוסות קמח תופח מנופה שופרסל
1+1/2 כוסות אגוזי מלך קלופים שופרסל - קצוצים
500 גרם שמנת חמוצה
1/2 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל
1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל
1 כוס סוכר לבן שופרסל
5 ביצים שופרסל
1+1/2 כפות קפה מגורען
אופן ההכנה:
- בקערת מיקסר מניחים את הביצים עם הסוכר ומקציפים.
- מוסיפים את השמנת החמוצה ואת שמן הקנולה ומקציפים בשנית.
- מוסיפים את הקינמון והקפה המגורען ומקציפים.
- מוסיפים את הקמח התופח וטורפים בעזרת מטרפה.
- מקפלים למסה את האגוזים.
- מעבירים את המסה לתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה ומשומנת.
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים בחום של 170 מעלות במשך כ-35 דקות.