מתכון לעוגת קפה ואגוזים בחושה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת קפה ואגוזים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת נס קפה ואגוזים בחושה ופשוטה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

תבנית אפייה עגולה

נייר אפייה

מיקסר

מטרפה

 

מצרכים:

1+3/4 כוסות קמח תופח מנופה שופרסל

1+1/2 כוסות אגוזי מלך קלופים שופרסל - קצוצים

500 גרם שמנת חמוצה

1/2 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל

1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

5 ביצים שופרסל

1+1/2 כפות קפה מגורען

 

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר מניחים את הביצים עם הסוכר ומקציפים.
  2. מוסיפים את השמנת החמוצה ואת שמן הקנולה ומקציפים בשנית.
  3. מוסיפים את הקינמון והקפה המגורען ומקציפים.
  4. מוסיפים את הקמח התופח וטורפים בעזרת מטרפה.
  5. מקפלים למסה את האגוזים.
  6. מעבירים את המסה לתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה ומשומנת.
  7. מכניסים את התבנית לתנור ואופים בחום של 170 מעלות במשך כ-35 דקות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס