

מתכון לעוגת דבש קלאסית גבוהה ומרשימה לראש השנה
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 60 דקות
- מספר מנות: 12
אביזרים:
- תבנית עוגה או קוגלהוף (רצוי מסיליקון)
- קערת ערבוב
- מיקסר
מצרכים:
- 5 ביצים שופרסל
- 1/2 כוס סוכר חום דמררה שופרסל
- 3/4 כוס דבש טבעי שופרסל
- 1 כוס תה - כהה פושר
- 3/4 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל
- 1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל
- 2+1/2 כוסות קמח תופח מנופה שופרסל
- 1/4 כפית סודה לשתייה שופרסל
לציפוי:
- סילאן לחיץ פרימיום שופרסל
אופן ההכנה:
- בקערת מיקסר מניחים את הביצים עם הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף תפוח.
- מוסיפים את השמן, הקינמון, הדבש והתה ומקציפים בשנית.
- מקפלים לתערובת את הקמח והסודה לשתייה.
- בתבנית משומנת מניחים את מסת העוגה.
- מעבירים את התבנית לתנור ואופים בחום של 170 מעלות במשך כ-50 דקות.
- לאחר האפייה, כשהעוגה חמה, מזלפים את הסילאן.