מתכון לעוגת גבינה עם תחתית פנקייק - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת גבינה עם תחתית פנקייק

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת פנקייק גבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 10 מנות - תבנית קפיצית עגולה – 24 ס"מ

אביזרים:


מיקסר ידני
קערת ערבוב
לקקן
תבנית קפיצית עגולה – 24 ס"מ
נייר אפייה


מצרכים:


1 תערובת להכנת פנקייק שופרסל
2 כוסות מים (לפי הוראות יצרן על הקופסא)


למלית:


500 גרם שמנת חמוצה
2 מיכלים שמנת להקצפה 38% שופרסל
1 כף ג'לטין
2 כפות מים
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל שופרסל
1/2 כוס סוכר


לציפוי:


200 גרם פתיבר שופרסל מרוסקים
100 גרם חמאה מומסת


אופן ההכנה:


1. מכינים את הפנקייק לפי הוראות היצרן ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

2. אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות ומצננים.

3. מערבבים את הג'לטין עם 2 כפות מים, מחכים חמש דקות וממיסים אותו כ-30 שניות במיקרוגל.

4. בקערה מקציפים יחד שמנת להקצפה, פודינג והג'לטין המומס.

5. מוסיפים שמנת חמוצה ואבקת הסוכר ומקציפים למלית יציבה.

6. מעבירים את המלית מעל תחתית הפנקייק.

7. בקערה נפרדת מערבבים יחד את הפתיבר המרוסק עם חמאה מומסת ומפזרים מעל.

8. מעבירים לקירור לפחות לילה לפני ההגשה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס