מתכון עוגת גבינה אישית ואגוזי לוז לשבועות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת גבינה ואגוזי לוז אישית

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת גבינה אישית עם אגוזי לוז

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 12 מנות

אביזרים:

מאנז'טים קשיחים למאפינס

מיקסר ידני

קערת ערבוב

כף

מצרכים:

3 ביצים L שופרסל

1 חבילת פודינג בטעם וניל שופרסל

1 צנצנת ממרח אגוזים שופרסל 

100 גרם אבקת סוכר שופרסל

500 גרם ריקוטה

לתחתית:

300 גרם עוגיות מחיטה מלאה של שופרסל

150 גרם חמאה מומסת

 

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון או בעזרת שקית ופטיש שניצל מרסקים את העוגיות.
  2. שופכים מעל את החמאה המומסת ומערבבים.
  3. משטחים את התערובת במאנז'טים .
  4. מקציפים יחד 3 ביצים עם אבקת סוכר, פודינג וניל וגבינה.
  5. מניחים בכל מנז'ט ממלית הגבינה.
  6. מעל כל עוגה מניחים כפית ממרח אגוזי לוז ומקשקשים מעט בעזרת כפית או מזלג.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות כ- 40 דקות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס