

מתכון לעוגת בננות ופקאן טבעונית בחושה
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 40 דקות
- מספר מנות: 12
אביזרים:
מטרפה
מזלג
קערת ערבוב
תבנית אינגלייש קייק
נייר אפייה
מצרכים:
1 כוס אגוזי פקאן שופרסל - טחונים גס
4 בננות
2 כוסות קמח תופח מנופה שופרסל
1 כוס סוכר לבן שופרסל
1 פחית קרם קוקוס שופרסל
אופן ההכנה:
- בקערה מניחים את הבננות ומועכים אותן עד לקבלת מחית אחידה.
- מוסיפים את הסוכר וטורפים יחד.
- מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים.
- מוסיפים את הקמח התופח והפקאנים ומערבבים.
- מעבירים את המסה לתבנית אינגליש קייק מרופדת נייר אפייה ומשומנת.
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-35 דקות.