דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגת בלינצ'ס

מתכון לעוגת בלינצ'ס

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 8

אביזרים:
מטרפה
מחבת גדולה נון סטיק
תבנית עגולה

מצרכים:
לבלינצ'ס:
2+3/4 כוסות קמח חיטה לבן בהיר שופרסל
3 כפות סוכר לבן שופרסל
1/2 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
3 כוסות חלב שופרסל
4 ביצים שופרסל
1 כפית תמצית וניל שופרסל
4 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

למילוי:
1 קופסת ממרח קרם קקאו ואגוזים שופרסל

לאפייה:
1 מיכל שמנת להקצפה 38% שופרסל
1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
3 כפות אבקת פודינג בטעם וניל שופרסל

להגשה:
1 שקית אבקת סוכר שופרסל

אופן ההכנה:
לבלינצ'ס:
1. בקערה מניחים את הקמח עם הסוכר, המלח, החלב, הביצים, תמצית הוניל ושמן הקנולה.
2. טורפים היטב עד לקבלת מלית אחידה.
3. מחממים מחבת נון סטיק או משומנת מעט.
4. בעזרת מצקת קטנה יוקים מעט מן המלית אל המחבת ומשטחים את המלית לכל קוטר המחבת.
5. מטגנים במשך כ- 2 דקות ומסירים מהאש.
6. חוזרים על הפעולה עם יתר המלית.

למילוי:
7. מורחים את הבלינצ'ס בממרח השוקולד.
8. מגלגלים כל בלינצ'ס לשבלול קטן.
9. בתבנית עגולה מניחים את השבלולים כאשר הם צמודים האחד לשני.

לאפייה:
10. בקערה מערבבים את השמנת, הפודינג, הקינמון וקליפת התפוז עד לקבלת מסה אחידה.
11. מוסיפים את המסה מעל הבלינצ'ס.
12. אופים במשך כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
13. לאחר האפייה, פורסים את העוגה למשולשים ומגישים עם אבקת סוכר מעל.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס