מתכון עוגיות תבלינים בלגיות | עוגיות ג'ינג'ר - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגיות תבלינים בלגיות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון עוגיות תבלינים- עוגיות ג'ינג'ר, אגוז מוסקט וקינמון

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • מספר מנות: 35 עוגיות

אביזרים:

מעבד מזון

תבנית אפייה

נייר אפיה שופרסל

מצרכים:

2/3 כוסות סוכר חום דמררה בצנצנת שופרסל

1/3 כוס סוכר לבן שופרסל

100 גרם חמאה רכה

1/2 כפית סודה לשתייה שופרסל

1/4 כפית אגוז מוסקט

1/4 כפית ג'ינג'ר טחון

1 כפית קינמון טחון במיכל שופרסל

1 ביצה L שופרסל

4 כפות חלב 3% שופרסל (אם יש צורך מוסיפים עוד 2 כפות)

2 כוסות קמח לבן בהיר מנופה זיפר

אופן ההכנה:

במעבד מזון מעבדים את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.

מעבירים למקרר לכ- 20 דקות.

מגלגלים עוגיות קטנות ומשטחים אותן.

מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה במרווחים – העוגיות מתפשטות.

אופים בחום של 180 מעלות – 15 דקות , מצננים צינון מלא לפני הוצאתן מהתבנית.

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס