דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות

עוגיות שוקולד צ'יפס רכות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 14-12

אביזרים:

קערת ערבוב

תבניות אפייה

נייר אפייה

 

מצרכים:

200 גרם חמאה הולנדית שופרסל - מרוככת

1 כפית תמצית בטעם וניל שופרסל

2+1/4 כוסות קמח חיטה רך פרימיום שופרסל

2 חבילות שוקולד מריר 81% קקאו שופרסל

1 כוס סוכר דמררה שופרסל

1/3 כוס סוכר שופרסל

1 ביצה שופרסל

1/2 כפית סודה לשתייה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות.
  2. בקערה מניחים את הקמח, עם הסוכר החום והסוכר הלבן, החמאה הרכה, כפית תמצית הוניל והביצה.
  3. מערבבים ומוסיפים את חתיכות השוקולד הקטנות.
  4. בעזרת כף, מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מן המסה ומשטחים לצורת עוגיות.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך כ-15-12 דקות.
  6. מוציאים מן התנור ונותנים לעוגיות להצטנן.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס