מתכון לעוגות קרמשניט אישיות עם תותים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגות קרמשניט אישיות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגת קרמשניט מבצק עלים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 15-20

מרכיבים:

1 חבילת בצק עלים שופרסל מופשר

1/4 כוס סוכר לפיזור

1 כוס חלב

1 שמנת להקצפה

1 חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל

להגשה:

 אבקת סוכר

תותים טריים חתוכים לקוביות קטנות

3 כפות סוכר חום

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את קוביות התות עם הסוכר ומניחים בצד.
  2. פורסים את עלה בצק העלים וחותכים לקוביות אישיות מפזרים מעט סוכר.
  3. אופים על תבנית מרופדת נייר אפייה כ-25 דקות עד הזהבה ב- 180 מעלות.
  4. מקציפים יחד פודינג, חלב ושמנת לקרם יציב.
  5. מעבירים לשקית זילוף, פותחים כל קוביית בצק לשני חלקים ממלאים וסוגרים בעדינות.
  6. מפזרים אבק סוכר וכף תותים.

 

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס