מתכון לעוגה מאודה בפחית שימורים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עוגה מאודה בפחית שימורים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעוגה בפחית שימורים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4 מנות

אביזרים:

סיר גדול עמוק עם מכסה

4 קופסאות שימורים

מלקחיים

כוס מדידה

קערת ערבוב

מטרפה

מחבת מתכת

כף ערבוב

 

מצרכים:

4 – 3 קופסאות שימורים ריקות

1 קופסה תערובת להכנת פנקייק שופרסל

4 ביצים שופרסל

1/2 1 כוסות מים

1/2 כוס שמן קנולה שופרסל

לרוטב:

200 גרם שוקולד מריר שופרסל

1 שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את מרכיבי התערובת.
  2. בסיר גדול ועמוק ממלאים מים כ- 1/4 מגובהו.
  3. מניחים 3-4 אבנים שטוחות בסיר.
  4. מעבירים את הבלילה לקופסאות שימורים משומנות עד ל- 3/4 מגובהן.
  5. מניחים את הקופסאות על האבנים בתוך הסיר, מוודאים כי המים מגיעים עד לפחות רבע מגובה פחית השימורים וסוגרים עם מכסה.
  6. מבשלים ע"י אידוי על מנגל, או גזיית שטח כ- 30 דקות.
  7. בפינג'אן ממיסים את השוקולד עם השמנת ומגישים מעל.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס