דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עדן טרנר - כיסוני סלמון עם תרד וגבינה

מתכון לכיסונים ממולאים סלמון תרד וגבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

תבנית אפייה

מחבת

 

חומרים:

לסלמון:

4 חתיכות פילה סלמון שופרסל - פרוסות לצורת קובייה

1 כף בצל ירוק - קצוץ

1 כף שמיר שופרסל - קצוץ

1 כפית אורגנו שופרסל

1/4 כוס שמן זית שופרסל

1 כפית שום גבישי שופרסל

 

למילוי:

1/4 כוס שמן זית שופרסל

1 בצל קטן - קצוץ

1 כוס כרישה - קצוצה

280 גרם עלי תרד שטופים שופרסל

1/4 כפית פלפל לבן שופרסל

1 ביצה שופרסל

1/3 כוס גבינת פטה - מגוררת

1 כף פירורי לחם שופרסל

1 חבילת דפי בצק פילו 

200 גרם חמאה הולנדית שופרסל – מומסת

 

אופן ההכנה:

לסלמון:

  1. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלמון מלבד הדג.
  2. מסדרים את פרוסות הסלמון בתבנית אפייה, מכסים במרינדה ומכניסים למקרר למשך שעה.
  3. כעבור שעה מכניסים לתנור למשך כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.

 

למלית:

  1. במחבת מחממים 3 כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים במשך 5 דקות.
  2. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים במשך 5 דקות נוספות.
  3. מוסיפים מעט מן המלח והפלפל הלבן ומעבירים לקירור.
  4. מוסיפים את גבינת הפטה ופירורי הלחם.
  5. מניחים עלה פילו ומברישים אותו בחמאה המומסת. עליו מניחים עלה נוסף ומברישים גם אותו בחמאה.
  6. כך עושים גם עם עלה שלישי ולאחר מכן חותכים את העלים לארבעה חלקים.
  7. מסדרים בכל אחד מרבעי העלים את המלית ולאחר מכן מניחים את הסלמון.
  8. מקפלים לכדי צורת מעטפה, מברישים בביצה טרופה ואופים כ- 20 דקות או עד להזהבה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.