מתכון לסשימי סלמון של השף עומר מילר - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סשימי של סלמון עם אבוקדו, פלפל חריף, כוסברה ולימון

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסשימי סלמון של השף עומר מילר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 2

המרכיבים:

150-200 גרם פילה סלמון ללא עור ועצמות

1/2 אבוקדו בשל אבל יציב מקולף ופרוס לאורכו

פלפל ירוק חריף פרוס דק

קליפה מגוררת מ- 1/2 לימון טרי מאוד

עלי כוסברה קצוצים גם

מלח גס

שמן זית לזילוף

אופן ההכנה:

  1. בסכין חדה מאוד פורסים את הדג לפרוסות דקות מאוד ומסדרים בצפיפות בצלחת הגשה.
  2. על פני שטיח פרוסות הדג מפזרים פרוסות אבוקדו, פלפל חריף, גרידת לימון וכוסברה.
  3. מפזרים מלח גס ומזלפים שמן זית.
  4. מגישים מיד.
  5. אפשר עם 1/2 לימון ליד לסחיטה על הכל לפני האכילה. גם זילוף קטן של סויה יכול לעבוד, אבל אז בלי מלח.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס