מתכון לסקונס אנגלי עם פירות יער ויוגורט - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סקונס אנגלי עם פירות יער ויוגורט

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסקונס אנגלי עם פירות יער ויוגורט

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 14

אביזרים:

תבנית שקעים, או כוסיות מאפינס חד"פ

קערת ערבוב

כף עץ

מצרכים:

3 כוסות קמח לבן שופרסל

1 כפית שמרים יבשים

1 כפית אבקת אפייה שופרסל

1 כוס סוכר לבן שופרסל

150 גרם חמאה בטמפ' החדר

2 ביצים L שופרסל

1 גביע יוגורט  שופרסל

1/4 כוס חלב שופרסל פושר

1 חבילה פטל אדום קפוא שופרסל

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים קמח, סוכר ושמרים.

יוצרים גומה ומוסיפים לה את שאר המרכיבים מלבד פירות היער.

מערבבים היטב בעזרת כף עץ- אמור להתקבל בצק דביק מאוד על גבול הדליל, במקרה הצורך ניתן להוסיף עוד רבע כוס חלב.

משאירים להתפחה בקערה מכוסה כחצי שעה (הבצק אינו צריך להכפיל את נפחו).

מוסיפים את פירות היער ומערבבים שנית.

ממלאים כל שקע בכ- 3/4 מגובהו.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל- 20- 25 דקות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס