

מתכון לספינג' מרוקאי עם מייפל
- דרגת קושי: בינוני
- זמן הכנה: 90 דקות
- מספר מנות: 10
אביזרים:
- מחבת עמוקה לטיגון
- מלקחיים
- צלחת הגשה
חומרים:
- 3 כוסות קמח חיטה לבן בהיר שופרסל
- 1 כף שמרים יבשים
- 4 כפות סוכר לבן שופרסל
- 1+1/4 כוסות מים פושרים
לטיגון:
- שמן קנולה שופרסל
לציפוי:
- 1 בקבוק סירופ מייפל שופרסל
- 1 שקית קוקוס טחון שופרסל
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים את כל חומרי הספינג' יחדיו בעזרת כף עץ לכדי בצק/מיקסר עד לקבלת בצק דביק.
- מניחים מכוסה להתפחה של שעה ולאחר מכן מערבבים שוב מעט עם כף העץ.
- במחבת עמוקה מחממים שמן.
- משמנים היטב את כפות הידיים, לוקחים מעט מן הבצק ויוצרים מעין כדור.
- יוצרים בכדור חור קטן במרכז בעזרת האצבע.
- מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
- מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
- מפזרים מעל סירופ מייפל וקוקוס.
* המלצת הגשה: מומלץ להגיש לצד תה חם.
בתאבון!