ספגטי קישוא מוקפץ עם פטריות בנוסח אסיאתי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ספגטי קישוא מוקפץ עם פטריות בנוסח אסיאתי

תמונה גרסת הדפסה

ספגטי ירקות עם פטריות ללא גלוטן

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

מרכיבים:

1 חבילה ספגטי קישוא

2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות דקות

1 בצל ירוק חתוך לרצועות

1 כפית שום כתוש

1/2 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד

1 פלפל צ'ילי פרוס

1 סלסלת פטריות שמפניון

5 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל 

2 כפות סילאן אורגני גרין  

2 כפות שמן זית פרמיום שופרסל 

חופן עלי כוסברה קצוצים

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים ווק עם שמן לחום גבוה.
  2. מטגנים כדקה את הבצל, מוסיפים את ספגטי הקישוא ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
  3. מוסיפים את הפטריות, ומקפיצים במשך 2-3 דקות.
  4. מוסיפים את יתר המרכיבים ומקפיצים עוד כדקה.
  5. מקשטים בעלי כוסברה קצוצים.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס