דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ספגטי ללא גלוטן בשמנת פסטו

מתכון לספגטי ללא גלוטן ברוטב שמנת פסטו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:
סיר עמוק
מחבת רחבה

מצרכים:
1 חבילת ספגטי ללא גלוטן גרין שופרסל
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
50 גרם חמאה הולנדית שופרבל
1/2 כוס יין לבן
1 כפית מלח שולחן דק שופרסל
קורט אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד וקצוצים
3 שיני שום שופרסל – פרוסות
מים – למילוי הסיר

להגשה:
100 גרם צנוברים קלופים שופרסל
200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל

אופן ההכנה:
1. בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות).
3. לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים.
4. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן, המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט.
5. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש.
6. מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס