מתכון ספגטי דלורית מוקפץ עם סלמון | ספגטי ללא גלוטן - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ספגטי דלורית מוקפץ עם סלמון

תמונה גרסת הדפסה

ספגטי דלורית ללא גלוטן עם פילה דג סלמון

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

מרכיבים:

1 חב' ספגטי דלורית

1/2 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות

1 כוס אפונה ירוקה קפואה שופרסל מבושלת

1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות

1/2 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד

1 כפית שום כתוש

3 כפות שמן זית

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית שמן שומשום

3 בצל ירוק קצוץ

 

הוראות הכנה:

1.מחממים מעט שמן בווק, מקפיצים את קוביות הסלמון ומניחים בצלחת בצד.

2.מנקים את הווק. מוסיפים שמן מקפיצים קלות את הבצל, מוסיפים את ספגטי הדלורית ומקפיצים 2-3 דקות נוספות.

3.מוסיפים את יתר המרכיבים וממשיכים להקפיץ עוד 2-3 דקות.

4. מוסיפים את נתחי הסלמון, מתבלים ומערבבים.

5.מעבירים לכלי הגשה, ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס