ספגטי בטטה עם פסטו ושמן זית
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ספגטי בטטה עם פסטו ושמן זית

תמונה גרסת הדפסה

ספגטי בטטה מוקפץ עם פסטו ושמן זית

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

רכיבים:

1 חב' ספגטי בטטה

6 עגבניות שרי חצויות

חופן עלי בזיליקום

2 שיני שום כתושות

1 כף ממרח פסטו

2 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

1.חולטים את הספגטי 3-4 דקות במים רותחים ומסננים היטב.

2.מחממים ווק עם שמן זית.

3.מקפיצים את השום עם עגבניות השרי, ומוסיפים את ספגטי הבטטה.

6.מוסיפים ממרח פסטו, מלח ופלפל לפי הטעם, ומקפיצים קלות.

7.מעבירים לכלי הגשה, ומקשטים בעלי בזיליקום.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס