סלמון צלוי על סלט עלים ועגבניות
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלמון צלוי על סלט עלים ועגבניות

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 3-4 מנות

אביזרים:

קערת ערבוב

קרש ערבוב

סכין

בוצ'ר להגשה

רשת צלייה

מחבת שמתאימה למנגל

 

מצרכים:

3-4 פרוסות פילה סלמון טרי חתוך לפרוסות רחבות במשקל 200 גרם כ"א

1 לימון פרוס לפרוסות עבות

למרינדה:

4 כפות רוטב טריאקי שופרסל

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

3 כפות קורנית שופרסל, רק העלים

1 כפית מלח גס שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית צ'ילי גרוס יבש במיכל שופרסל

1 כפית שום גבישי במיכל שופרסל

להגשה:

3 עגבניות חצויות

1/2 שקית עלי רוקט שופרסל

1 כוס עלי נענע שופרסל 

 

אופן ההכנה: 

  1. בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
  2. מוסיפים את הסלמון ופרוסות הלימון, מערבבים ומניחים בצד ל- 20 דקות לפחות – אפשר אפילו יותר.
  3. מניחים את הסלמון ואת פרוסות הלימון במחבת כבדה על רשת.
  4. צולים מכל צד כ-3-4 דקות.
  5. על מגש חותכים גס את חתיכות הסלמון. מוסיפים את עלי הרוקט, סוחטים עגבניה ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס