דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלמון צלוי במרינדה חרדל ודבש

מתכון לסלמון צלוי במחבת מתובל במרינדה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 3 - 4

חומרים:

2 נתחי סלמון שופרסל

4 כפות רוטב סויה שופרסל

כף דבש שופרסל

כפית חרדל גרגירים שופרסל

4 כפות שמן זית שופרסל

מלח שופרסל

פלפל שחור גרוס שופרסל

רוזמרין שופרסל

 

להגשה: פירה אספרגוס

 אופן ההכנה:

 המשרה:

מערבבים את החומרים בקערה וטובלים את נתחי הסלמון ואת האספרגוס.

 

הסלמון:

  1. צולים את נתחי הסלמון על מחבת נון סטיק משומנת מעט, תחילה על הצד של העור, ולאחר 2 דקות שופכים את חומרי המשרה.
  2. הופכים את הנתח לצד השני.

 

ההגשה:

  1. מכינים פירה כפי שאוהבים.
  2. לאחר הוצאת הסלמון, צולים את האספרגוס באותה המחבת כ- 3 דקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.