

מתכון לסלמון צלוי במחבת מתובל במרינדה
- דרגת קושי: בינוני
- זמן הכנה: 60 דקות
- מספר מנות: 3 - 4
חומרים:
- 2 נתחי סלמון שופרסל
- 4 כפות רוטב סויה שופרסל
- כף דבש שופרסל
- כפית חרדל גרגירים שופרסל
- 4 כפות שמן זית שופרסל
- מלח שופרסל
- פלפל שחור גרוס שופרסל
- רוזמרין שופרסל
להגשה:
- פירה אספרגוס
אופן ההכנה:
להשריה:
מערבבים את החומרים בקערה וטובלים את נתחי הסלמון ואת האספרגוס.
הסלמון:
- צולים את נתחי הסלמון על מחבת נון סטיק משומנת מעט, תחילה על הצד של העור, ולאחר 2 דקות שופכים את חומרי המשרה.
- הופכים את הנתח לצד השני.
ההגשה:
- מכינים פירה כפי שאוהבים.
- לאחר הוצאת הסלמון, צולים את האספרגוס באותה המחבת כ- 3 דקות.
בתאבון!