סלט תפוזים וזיתים | מתכון טבעוני - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט תפוזים וזיתים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט תפוזים וזיתים טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

  • קערת ערבוב

 

חומרים:

  • 3 תפוזים - מפולטים
  • 1/4 כוס זיתים שחורים – קצוצים
  • 1 כפית כמון טחון שופרסל
  • 1/2 כפית שום גבישי שופרסל
  • 1/4 כוס מיץ לימון שופרסל
  • 1/4 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 3 כפות שמן זית שופרסל1 כף אריסה

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את פילה התפוז לקוביות ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את כל יתר המרכיבים ומערבבים עם פילה התפוז.
  3. מניחים לחצי שעה על מנת שהטעמים יספגו ומגישים.

 

בתאבון!

לסלטים טבעוניים נוספים ליחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס