

מתכון לסלט תפוזים וזיתים טבעוני
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 20 דקות
- מספר מנות: 4
אביזרים:
- קערת ערבוב
חומרים:
- 3 תפוזים - מפולטים
- 1/4 כוס זיתים שחורים – קצוצים
- 1 כפית כמון טחון שופרסל
- 1/2 כפית שום גבישי שופרסל
- 1/4 כוס מיץ לימון שופרסל
- 1/4 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
- 1 כף חומץ בלסמי
- 3 כפות שמן זית שופרסל1 כף אריסה
אופן ההכנה:
- חותכים את פילה התפוז לקוביות ומניחים בקערה.
- מוסיפים את כל יתר המרכיבים ומערבבים עם פילה התפוז.
- מניחים לחצי שעה על מנת שהטעמים יספגו ומגישים.
בתאבון!