דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט שבבי סלק חגיגי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט סלק אדום

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 4

מצרכים:

  • 1 שקית שבבי סלק שטופים שופרסל
  • 1 בצל קטן - חתוך לרצועות דקיקות
  • 1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל
  • 4 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל
  • 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
  • 1 כפית שום גבישי שופרסל
  • 4 כפות חומץ שופרסל
  • 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל – קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר ממלאים מים ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את שבבי הסלק ומבשלים במשך כ-7 דקות ומסננים.
  3. בקערה מניחים את שבבי הסלק המסוננים ומוסיפים את יתר המרכיבים.
  4. מערבבים ושומרים בקירור עד להגשה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס