דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט פירות עם קראמבל פיצוחים

מתכון לסלט פירות משודרג ומיוחד

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 120 דקות
  • מספר מנות: 6-5

אביזרים:

תבנית מלבנית

מחבת

צלחות הגשה אישיות

 

מצרכים:

2 שקיות ג'לי בטעם משמש שופרסל

1 תפוח - חתוך לקוביות

1 בננה - חתוכה לקוביות

2-3 פירות העונה חתוכים לקוביות

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/2 כוס חמוציות מיובשות ממותקות שופרסל

1/2 כוס תותים – חתוכים לקוביות

1/2 כוס ענבים – חתוכים לקוביות

 

לקראמבל הפיצוחים:

1/2 כוס שקד קלוף טבעי שופרסל - קצוץ

1/2 כוס קשיו קלויים ומומלחים שופרסל - קצוצים

3 כפות סילאן שופרסל

1 כף שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת קטנה מניחים את הפיצוחים וכף שמן הקנולה ומערבבים במשך כ-3 דקות.
  2. מוסיפים את הסילאן, מערבבים ומסירים מן האש.
  3. מכינים את הג'לי בהתאם להוראות היצרן.
  4. מניחים את הג'לי בתבנית מלבנית ומעבירים לקירור למשך כשעתיים.
  5. לאחר שעתיים מוציאים מקירור וחותכים את הג'לי לקוביות.
  6. בקערה מערבבים את הפירות עם מיץ התפוזים והחמוציות.
  7. על צלחות הגשה אישיות מסדרים את הפירות ואת קוביות הג'לי ומעליהם את הקראמבל.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס