מתכון סלט ירוק עם חמוציות וספגטי סלק ברוטב ויניגרט הדרים | מתכון טבעוני - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט ירוקים עם ספגטי סלק ברוטב ויניגרט הדרים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון סלט ירוק עם חמוציות וסלק מסולסל

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

רכיבים:

1 חבילה ספגטי סלק

3 גבעולי סלרי

1/2 חב' כוסברה

1/2 חב' פטרוזיליה

1/2 כוס חמוציות

1 כוס אגוזי מלך

 

לרוטב:

מיץ מלימון אחד

1 כף חומץ יין לבן שופרסל

1 כף סילאן אורגני גרין

3 כפות שמן זית פרמיום שופרסל

מלח דק שופרסל

פלפל שחור גרוס במיכל

1 כפית חרדל דיז'ון

1/2 כוס מיץ תפוזים

 

הוראות הכנה:

  1. מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את ספגטי הסלק למשך 3-4 דקות. מניחים בצלחת להצטנן.
  2. שוטפים וקוצצים את כל הירקות ומעבירים לקערה גדולה.
  3. מכניסים את רכיבי הרוטב לצנצנת ומערבבים היטב.
  4. מאחדים את כל הרכיבים בקערה, ומערבבים היטב.

 

למתכונים טבעוניים נוספים לחצו כאן 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס