מתכון סלט טונה, קייל וירקות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלט טונה, קייל וירקות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלט טונה, קייל וירקות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

אביזרים:

תבנית אפייה

קערת הגשה רחבה שטוחה

מצרכים:

1 חבילת קייל

תרסיס בטעם שמן זית שופרסל

1 חבילת טונה בשמן זית שופרסל

1 תפוח אדמה מבושל חתוך לקוביות

2 ביצים L שופרסל חתוכות לרבעים

3 פלפלים מתוקים בשלושה צבעים חתוכים לקוביות קטנות

2 בצל ירוק קצוץ

לרוטב:

4 כפות שמן זית

מיץ מלימון שלם

1 כפית מלח דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כפית שום גבישי במיכל גדול שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את עלי הקייל על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  2. מרססים בתרסיס שמן ומעבירים לתנור לאפייה של 20 דקות בחום של 150 מעלות.
  3. בקערה מערבבים  את מרכיבי הרוטב.
  4. בקערת ההגשה מניחים  פלפלים, בצל ירוק, תפוחי אדמה וטונה.
  5.  מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
  6.  מסדרים את צ'יפס הקייל על הסלט ואת הביצים הקשות ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס