

מתכון לסלט שורשים אסיאתי טבעוני
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 10 דקות
- מספר מנות: 4
מצרכים:
- 1 לקט שבבי גזר סלק וקולרבי שטופים שופרסל
- 1/2 כוס שומשום שופרסל
- 1/4 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
לרוטב:
- 2 כפות שמן קנולה לא מזוכך שופרסל
- 1/4 כוס מייפל פרימיום שופרסל
- 2 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל
- 4 כפות חומץ שופרסל
- 1 כפית שום גבישי שופרסל
- 1 כף שמן שומשום
- 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
- 1 כפית ג'ינג'ר - קצוץ
להגשה:
- 2 עלי כרוב שלמים
אופן ההכנה:
- במחבת קטנה מניחים את השומשום ומערבבים עד לקלייה זהובה ומסירים מן האש.
- בסיר קטן מניחים את השמן, המייפל, רוטב הסויה והחומץ ומבאים לרתיחה.
- מסירים מן האש ומוסיפים את התבלינים ואת שמן השומשום.
- בקערה גדולה מניחים את שקית שבבי ירקות השורש.
- מוסיפים את הכוסברה, השומשום הקלוי והרוטב ומערבבים.
- מגישים בתוך עלה של כרוב על צלחת.
בתאבון!