סלופי ג'ו עם אסאדו - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סלופי ג'ו עם אסאדו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסלופי ג'ו עם אסאדו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעתיים וחצי
  • מספר מנות: 5 מנות

מרכיבים:

נתחי אסאדו במשקל 1 ק"ג

1 ק"ג בשר צוואר אנגוס שנטחן

1 בצל קצוץ

2 כפות רסק עגבניות

1/2 1 כוסות מים

2 כפות קטשופ

1 פלפל צ'ילי ירוק קצוץ

1 כף חרדל

1 כוס שעועית אדומה מבושלת

3 כפיות סוכר חום דמררה

 

לסלט:

כרוב לבן קצוץ

2 גזרים מגורדים

מלח

פלפל

1/4 כוס מיונז

מיץ מחצי לימון סחוט

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את נתחי האסאדו על תבנית וצולים ב-160 מעלות במשך שעתיים.
  2. במקביל מניחים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים בצל קצוץ. מוסיפים בשר שנטחן ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים רסק, מים, קטשופ ופלפל צ'ילי קצוץ. מצמצמים מעט.
  3. מוסיפים שעועית מבושלת, סוכר חום, פלפל שחור, פלפל לבן ומלח.
  4. קוצצים את האסאדו ומוסיפים לתבשיל. מבשלים עוד כחצי שעה. מגישים בתוך לחמניה.
  5. מערבבים את חומרי סלט הקולסלאו ומגישים לצד הסלופי ג'ו.

 

לעוד מתכוני בשר מיוחדים, לחצו כאן!

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס