סטייק במרינדה צלוי על האש
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סטייק במרינדה צלוי על האש

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 25 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

אביזרים:

רשת צלייה

תרבד

מלקחיים

קרש

סכין בשר

מברשת להברשה

 

מצרכים:

3 יחידות סטייק אנטריקוט אנגוס שופרסל

1 כפית מלח גס שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

צרור קורנית שופרסל 

3 ג'בטות

4 כפות מיונז אמיתי שופרסל

3 כפות חרדל צרפתי שופרסל

3 מלפפון חמוץ במלח שופרסל, פרוס

שמן זית פרמיום שופרסל, להברשה

להגשה:

לקט הכפר שופרסל

עלי קורנית טריים שופרסל

אופן ההכנה:

  1. מניחים את הסטייקים על קרש, ממליחים ומפלפלים.
  2. מניחים את הסטייקים על רשת צלייה מעל האש, צולים כ- 4 דקות מכל צד ומחזירים לקרש.
  3. פורסים את הסטייק לרצועות.
  4. פורסים ג'בטה ומורחים בנדיבות חרדל. מניחים מעליו את הסטייק ומלפפון חמוץ, מורחים על חלקה העליון של הג'בטה מיונז וסוגרים את הג'בטה.
  5. מברישים במעט שמן זית וצולים את הג'בטה כדקה מכל צד ע"י לחיצה עם תרבד.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס