

- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 25 דקות
- מספר מנות: 2 מנות
אביזרים:
רשת צלייה
תרבד
מלקחיים
קרש
סכין בשר
מברשת להברשה
לגרילים, מעשנות ואביזרים נוספים הקליקו כאן
מצרכים:
3 יחידות סטייק אנטריקוט אנגוס שופרסל
1 כפית מלח גס שופרסל
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
צרור קורנית שופרסל
3 ג'בטות
4 כפות מיונז אמיתי שופרסל
3 כפות חרדל צרפתי שופרסל
3 מלפפון חמוץ במלח שופרסל, פרוס
שמן זית פרמיום שופרסל, להברשה
להגשה:
לקט הכפר שופרסל
עלי קורנית טריים שופרסל
אופן ההכנה:
- מניחים את הסטייקים על קרש, ממליחים ומפלפלים.
- מניחים את הסטייקים על רשת צלייה מעל האש, צולים כ- 4 דקות מכל צד ומחזירים לקרש.
- פורסים את הסטייק לרצועות.
- פורסים ג'בטה ומורחים בנדיבות חרדל. מניחים מעליו את הסטייק ומלפפון חמוץ, מורחים על חלקה העליון של הג'בטה מיונז וסוגרים את הג'בטה.
- מברישים במעט שמן זית וצולים את הג'בטה כדקה מכל צד ע"י לחיצה עם תרבד.