מתכון לסו בורק - בורקס מים מהיר - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סו בורק - בורקס מים מהיר

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לבורקס מים - סו בורק גבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מספר מנות: 4

תבנית עגולה קוטר 26

מצרכים:

1 חבילת טורטיות שופרסל מקמח כוסמת/חיטה

2 כפות שמן זית שופרסל פרימיום

1 חבילת תרד שופרסל

200 גרם גבינה בולגרית

150 גרם גאודה שופרסל מגוררת

80 גרם חמאה שופרסל

1/2 כוס חלב שופרסל

1/2 כוס מים

1 כפית מלח שופרסל

1 כפית שום גבישי שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. במחבת מניחים שמן זית ותרד ומאדים 5 דקות, מצננים ומסננים מנוזלים.
  2. מערבבים עם 50 גרם גאודה מגוררת וגבינה בולגרית.
  3. מניחים בתבנית כ- 3 יחידות טורטיות חופפות מסביב לתבנית בקוטר 26.
  4. מניחים חצי מהמלית ומכסים בטורטייה מניחים את מחצית המלית הנוספת מכסים בטורטייה במרכז ובקצוות הטורטייה שמסביב.
  5. ממיסים מים, חלב, מלח, כפית שום גבישי שופכים מעל.
  6. מפזרים גאודה ואופים בחום של 170 מעלות כ- 35 דקות עד הזהבה.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס