דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סושי עוף

מתכון לגלילות חזה עוף עם פסטו

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

סיר מחבת רחבה

ניילון נצמד

 

חומרים (עבור 6 מנות):

6-8 חתיכות חזה עוף פרוס (שניצל)

1 צנצנת קטנה של ממרח פסטו פרווה

1 כפית מלח שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

1/2 כף כמון שופרסל

1 כף פפריקה חריפה שופרסל

4 כפות רוטב סויה שופרסל

5 כפות שמן זית שופרסל

1 כף חרדל דיז'ון שופרסל

3 בצלים פרוסים לרצועות

2 כפות דבש שופרסל

1/4 כוס מים

 

 אופן ההכנה:   

  1. מורחים על כל שניצל ממרח פסטו בנדיבות ומגלגלים לגליל.
  2. חותכים רצועות רחבות של ניילון נצמד, עוטפים כל גליל בנפרד וקושרים כל צד הכי צמוד שניתן לגליל (יוצרים מעין "סוכרייה").
  3. מרתיחים סיר עם מים ומניחים את גלילי חזה העוף עטופי הניילון בתוך הסיר לבישול של 15-20 דקות.
  4. מסירים מהאש ומורידים בזהירות את הניילון הנצמד מכל גליל.
  5. מערבבים בקערית קטנה את המלח, הפלפל השחור, הכמון והפפריקה המתוקה.
  6. מטגנים במחבת את רצועות הבצל עם שמן זית.
  7. כשהבצל מתחיל להשחים מוסיפים את תערובת התבלינים שיצרנו, מערבבים ומוסיפים את הדבש, החרדל ורוטב הסויה, מערבבים היטב ומוסיפים רבע כוס מים.
  8. מניחים את גלילי חזה העוף בתוך המחבת ומערבבים בזהירות כך שרצועות הבצל עוטפות את הגלילות. מבשלים כ- 5 דקות נוספות ומגישים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס