דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סופריטו עוף ופטריות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסופריטו עוף, תפוחי אדמה ופטריות

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 160 דקות
  • מספר מנות: 10

אביזרים:

סיר סוטאז'

 

חומרים:

2 כרעיים טבעוף טרי ארוז שופרסל שלמות 

1 כוס קמח לבן שופרסל 

2 קופסאות פטריות שמפיניון שלמות שופרסל

3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לחצאים

4 בצלים חתוכים לרצועות

6 שיני שום

1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

קמצוץ של אגוז מוסקט

1 כף בהרט שופרסל

1 כפית כמון שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

5 כפות שמן זית שופרסל מים לכיסוי העוף

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים סיר סוטאז' עם שמן זית.
  2. מקמחים את העופות, מכניסים לסיר הסוטאז' ומטגנים משני הצדדים.
  3. מכניסים בצל ומטגנים עד להשחמה כהה של הבצלים.
  4. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומניחים את העופות.
  5. מפזרים את הפטריות ומוסיפים מים עד לכיסוי העוף.
  6. מביאים לרתיחה ומפזרים את תפוחי האדמה.
  7. מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כשעה וחצי - עד שהרוטב מצטמצם.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אל תוותרי על מסכה

מסכה לשיער היא בדיוק כמו מסכה לפנים

אחת לשבוע הקדישי כמה דקות כדי להזין את השיער במסכה. תפקידה של מסיכת השיער הוא להעשיר את השיער בחומרים מזינים במינון גבוה מזה שמספקים המוצרים לשימוש יומיומי.