

סוכריות מבצק עלים במילוי שוקולד פיצפוצים
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 30 דקות
- מספר מנות: 20
אביזרים:
תבנית אפייה
נייר אפייה
סכין
מערוך
מצרכים:
לבצק:
1/2 כוס קמח חיטה לבן בהיר מנופה זיפר שופרסל - לקימוח
1 חבילת בצק עלים שופרסל - שהופשר לילה במקרר
1 חבילת שבבי שוקולד מריר מעולה שופרסל
לציפוי:
1 ביצה שופרסל - טרופה
כפות סוכר חום דמררה שופרסל
להגשה:
1 שקית אבקת סוכר שופרסל
אופן ההכנה:
לבצק:
- על משטח מקומח פורסים את בצק העלים ומקמחים.
- מרדדים מעט את הבצק ומחלקים את הבצק למלבנים בינוניים.
- מניחים במרכזו של כל מלבן את נטיפי השוקולד.
- מגלגלים כל מלבן וצובטים את שתי קצותיו לכדי יצירת צורת "סוכרייה".
- בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הסוכריות.
לציפוי:
- בקערית טורפים את הביצה.
- מברישים את הסוכריות בביצה הטרופה.
- מפזרים מעט סוכר חום מעל כל סוכרייה.
- מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ-25 דקות עד שהסוכריות משחימות.
להגשה:
- מצננים את הסוכריות.
- מפזרים מעט אבקת סוכר מעל לכל סוכריה ומגישים.