סוכריות מבצק עלים במילוי פצפוצי שוקולד
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סוכריות מבצק עלים במילוי פצפוצי שוקולד

תמונה גרסת הדפסה

סוכריות מבצק עלים במילוי פצפוצי שוקולד

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 20

אביזרים:

תבנית אפייה

נייר אפייה

סכין

מערוך

מצרכים:

לבצק:

1/2 כוס קמח חיטה לבן בהיר מנופה זיפר שופרסל - לקימוח

1 חבילת בצק עלים שופרסל - שהופשר לילה במקרר

1 חבילת שבבי שוקולד מריר מעולה שופרסל

לציפוי:

1 ביצה  שופרסל - טרופה

כפות סוכר חום דמררה שופרסל

להגשה:

1 שקית אבקת סוכר שופרסל 

אופן ההכנה:

לבצק:

  1. על משטח מקומח פורסים את בצק העלים ומקמחים.
  2. מרדדים מעט את הבצק ומחלקים את הבצק למלבנים בינוניים.
  3. מניחים במרכזו של כל מלבן את נטיפי השוקולד.
  4. מגלגלים כל מלבן וצובטים את שתי קצותיו לכדי יצירת צורת "סוכרייה".
  5. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את הסוכריות.

לציפוי:

  1. בקערית טורפים את הביצה.
  2. מברישים את הסוכריות בביצה הטרופה.
  3. מפזרים מעט סוכר חום מעל כל סוכרייה.
  4. מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ-25 דקות עד שהסוכריות משחימות.

להגשה:

  1. מצננים את הסוכריות.
  2. מפזרים מעט אבקת סוכר מעל לכל סוכריה ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס