דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

סביצ'ה בס ברוטב תפוז חריף

מתכון לסביצ'ה דג בס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 2

מצרכים:

לסביצ'ה:

2 חבילות פילה באס טרי שופרסל (3 דגי בס) - קצוצים

1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

2 שיני שום שופרסל – קצוצות

1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל

1 כפית צ'ילי גרוס טחון שופרסל

1 כפית קליפת לימון מגוררת

1 כף שמן זית פרימיום שופרסל

 

לרוטב התפוזים:

1 תפוז שלם – מיץ בלבד

1 כפית של קליפת תפוז מגוררת

1 כפית צ'ילי גרוס טחון

4 כפות צ'ילי אדום - קצוץ

1 כף סילאן שופרסל

1 כפית קורנפלור שופרסל

1/2 כוס יין לבן

4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

 

להגשה:

1 אבוקדו - חתוך לקוביות קטנות

2 צנוניות - חתוכות פרוסות דק

1/2 פלפל צ'ילי אדום - פרוס לטבעות דקות

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה ומניחים במקרר.
  2. במחבת מחממים את כל מרכיבי רוטב התפוז מלבד מהקורנפלור והיין הלבן.
  3. בקערה מערבבים יחדיו את היין הלבן והקורנפלור.
  4. את תערובת היין והקורנפלור מוסיפים לרוטב, מערבבים ומסירים מן האש.

 

להגשה:

  1. בצלחת שטוחה מניחים מעט מן הרוטב.
  2. בעזרת 2 כפיות מפזרים את כדורי הסביצ'ה וביניהם מניחים את קוביות האבוקדו, הצנוניות ופרוסות

    פלפל הצ'ילי.

  1. מפזרים מעט מלח גס מעל.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס