דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

נודלס מוקפץ עם תירס

מתכון לנודלס מוקפץ עם ירקות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 4

חומרים:

חצי חבילת ברוקולי קפוא שופרסל מופשר

1 כוס תירס מוקפא שופרסל מופשר בתוך קערת מים רותחים ומסונן

1 כוס שבבי גזר שופרסל

1 חבילת נודלס שופרסל

4 פטריות שמפיניון פרוסות

2 כפיות שום כתוש שופרסל

4 כפות שמן קנולה שופרסל

רבע כוס בוטנים קלויים קצוצים

3 כפות רוטב סויה שופרסל

חצי כפית זנגביל

חצי כפית מלח שופרסל

מעט פלפל שחור גרוס שופרסל

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל

2 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות

רצועות בצל ירוק לקישוט המנה

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את הנודלס בקערה גדולה ושופכים עליהם מים רותחים עד שהן מתרככות, מסננים מהמים.
  2. משמנים ווק/מחבת רחבה מחממים ומוסיפים לפי הסדר את הפלפלים, הגזר, השום, הפטריות והברוקולי.
  3. מקפיצים את הירקות כ- 5 דקות ומוסיפים את התירס, הזנגביל, המלח והפלפל ואז את הרטבים, מערבבים ומוסיפים לווק את הנודלס.
  4. מקפיצים ל- 3 דקות, מעבירים לקערת הגשה ומקשטים ברצועות בצל ירוק ובוטנים קלויים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס