דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מתכון בכוס: מעדן שוקולד ביתי

מתכון לקינוחי פודינג שוקולד ביתי

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4 - 5

אביזרים:

כוסות אישיות שקופות

שקית זילוף

צנתר כוכב

 

חומרים (עבור 4-6 מנות):

2 כוסות חלב שופרסל

1 שמנת מתוקה שופרסל

2 כפות קקאו שופרסל

3 כפות סוכר חום גרין

 

להסמכה:

חצי כוס חלב שופרסל

2 כפות גדושות קורנפלור שופרסל

 

לציפוי:

1 שמנת מתוקה שופרסל

כף אבקת סוכר שופרסל

חבילת שוקולד שוויצרי שופרסל      

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים בסיר את החלב, הסוכר החום והקקאו. בוחשים בעזרת מטרפה ידנית עד להמסת הקקאו, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים, מנמיכים את האש.
  2. מערבבים כוס חלב וקורנפלור ומוסיפים לסיר. מערבבים עד להסמכה.
  3. מעבירים לכוסות הגשה אישיות ומכניסים למקרר ל- 20 דקות קירור.
  4. מקציפים את השמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר לקצפת, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל מעדן השוקולד.
  5. מגרדים עלי שוקולד מעל.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס