מתכון למרק שעועית טבעוני עם טופו - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מרק שעועית טבעוני עם טופו

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למרק שעועית טבעוני עם טופו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעה
  • מספר מנות: 5

מצרכים:

1 שקית שעועית לבנה קפואה שופרסל

1 בצל גדול קצוץ

2 כפות רסק עגבניות שופרסל

1 קופסא עגבניות מרוסקות שופרסל

1 לקט שבבי גזר חתוך ושטוף שופרסל

6 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 קוביית טופו שופרסל גרין

2 גבעולי סלרי קצוצים

1 כף פפריקה במיכל שופרסל

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כפית צ'ילי גרוס במיכל שופרסל

1 כף כמון במיכל שופרסל

1 כף שום גבישי שופרסל

2  כפות עלי טימין טריים שופרס

להגשה (לא חובה)

כוסברה

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את קוביות הטופו בקערה עם כף שום גבישי ושתי כפות שמן זית ואופים את הקוביות בתנור בחום של 180 כ-20 דקות עד הזהבה.
  2. בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, שעועית לבנה, שבבי גזר, סלרי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק, טימין והתבלינים היבשים, מערבבים ומוסיפים כ-7 כוסות מים.
  3. מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-45 דקות,לאחר מכן מוסיפים את קוביות הטופו ומבשלים 15 דקות נוספות.
  4. מצלחתים, מפזרים כוסברה ומגישים.

 

 

לעוד מתכונים למנות ראשונות טבעוניות, לחצו כאן.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס