מתכון למרק ריבולטה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מרק ריבולטה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למרק ריבולטה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 50 דקות
  • מספר מנות: 4

מצרכים

שמן זית אורגני שופרסל גרין

2 גזרים קלופים וקצוצים לקוביות קטנות

2 ענפי סלרי קצוצים דק

1 שורש סלרי קצוץ לקוביות קטנות או מגורר

1 בצל גדול קצוץ דק

תפוח אדמה קלוף קצוץ דק

3 שיני שום שופרסל פרוסות דק

קופסת קוביות עגבניות במיץ עגבניות שופרסל

כוס שעועית לבנה קפואה שופרסל

עלה דפנה שופרסל

חופן תימין

8 עלי מנגולד קצוצים דק

3 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות גדולות

1/4 כוס כרוב לבן

כפית מלח

כפית פלפל שחור במיכל

חופן עלי בזיליקום

שמן זית אורגני שופרסל גרין

להגשה

גבינת פרמזן מגוררת

שמן זית אורגני שופרסל גרין

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים את קוביות הגזר, ענפי הסלרי, שורש סלרי, הבצל ותפוח האדמה רבע שעה עד התרככות.

2. מוסיפים שום, עגבניות, שעועית, עלה דפנה,מנגולד, תימין וכרוב. מכסים ומאדים כעשר דקות, מערבבים מדי פעם.

3. מוסיפים ליטר וחצי מים רותחים ומביאים לרתיחה.

4. מוסיפים את קוביות הלחם. מורידים לאש בינונית ומבשלים עם מכסה כחצי שעה עד שמתקבל מרק סמיך.

5. מסירים מהאש מוסיפים עלי בזיליקום ומגישים עם גבינה מגוררת מעל ושמן זית. 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס