מתכון למרק ראמן עם פרגיות צלויות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מרק ראמן עם פרגיות צלויות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למרק ראמן עם פרגיות צלויות

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 4

מצרכים:

למרק:

4 כפות מיסו

חבילת אטריות אורז, או אטריות ביצים

חבילת נבטים סיניים שופרסל

באקצ'וי הידרופוני חצוי שופרסל

1 כרישה פרוסה לטבעות דקות

ביצים קשות לפי מספר הסועדים 

חצי כוס בוטנים קלויים קלופים קלויים ומומלחים שופרסל

פטריות שיטאקי מיובשות שהושרו במים חמים

אצת קומבו

1  כף שמן שומשום

כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

כף סויה שופרסל

רבע כוס נצרי במבוק - לא חובה

1 כפית שטוחה מלח

חצי קילו גרונות עוף או הודו לציר המרק

4 יחידות פרגיות פרימיום שופרסל

2 כפות טריאקי

 כ-2 ליטר מים

אופן ההכנה: 

  1. בסיר מניחים את כף שמן השומשום ואת פרוסות הכרישה והג'ינג'ר, מערבבים כ-2 דקות ומוסיפים את גרונות העוף או ההודו, נצרי הבמבוק, המלח והמים, מוסיפים את המיסו ואצת הקומבו ומבשלים שעה לאחר שעה מוסיפים את פטריות השיטאקי והסויה ומבשלים שעה נוספת.
  2. מערבבים את הפרגיות עם הטריאקי צולים על פלאנצ'ה ומניחים בצד.
  3. הרכבת המרק: משרים את האטריות במים רותחים ומסננים, מניחים בקערה, מניחים בכל קערה פרגית צלויה פרוסה לרצועות בעובי של כ-2-3 ס"מ.
  4. מסדרים את הבאקצ'וי ואת הפטריות, מוסיפים את נוזל המרק ומפזרים מעל נבטים ובוטנים קלויים, מגישים עם ביצה קשה חצויה ל-2.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס