מתכון למרק מיסו - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מרק מיסו

תמונה גרסת הדפסה

איך להכין מרק מיסו - מתכון למרק מיסו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

מצרכים

2 כוסות מים רותחים

כף אצות וואקמה

2 כפיות מיסו בהיר

שקית אבקת דאשי

100 גרם טופו אורגני גרין חתוך לקוביות

2 גבעולי בצל ירוק חתוך לחתיכות קטנות

 

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק עם מים רותחים מוסיפים את הדאשי ומערבבים עד להמסה.

2. מוסיפים אצות וואקמה ומנמיכים את הלהבה.

3. מוסיפים מיסו ומערבבים בעדינות עד המסה.

4. מכבים את האש, מוסיפים טופו ובצל ירוק ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס