מרק בסגנון גלילי עם אורז, תרד וגזר | מתכון טבעוני - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מרק גלילי עם אורז

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למרק אורז, תרד וירקות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 6 מנות

אביזרים:

סיר בישול עמוק

 

מצרכים:

 1 בצל גדול קצוץ

1 שקית תרד טרי קצוץ

1/2 שקית  גרגירי חומוס קפואים

3 גבעולי סלרי קצוצים

3/4 כוס אורז בסמטי זיפר שופרסל

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 שקית שבבי גזר שופרסל

2 זוקיני \ קישואים פרוסים לפרוסות עגולות

4 כפות שמן זית פרמיום שופרסל

1 כפית מלח דק שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כפית כורכום

1 כפית כמון טחון במיכל

 

להגשה:

רבעי לימון

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים שמן זית ובצל, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות, מוסיפים את שבבי הגזר, התרד והתבלינים ומערבבים שוב.
  2. מוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים ומוסיפים מים כ- 3/4 מנפח הסיר.
  3. מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 50 דקות.
  4. מגישים לצד לימון שסוחטים מעל.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס