מתכון מרק אסייתי עם חזה עוף - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מרק אסייתי עם חזה עוף

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למרק אסייתי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • מספר מנות: 2 מנות

אביזרים:

סיר עמוק לבישול

קעריות הגשה

 

מצרכים:

1/2 כף ג'ינג'ר מגורר

1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ

2 כפות סוכר לבן שופרסל

1 כף רוטב דגים

1 כפות  רוטב סויה לבישול שופרסל

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

300 גרם חזה עוף טרי פרמיום שופרסל, חתוך לקוביות קטנות

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1 עגבנייה מגי שופרסל חתוכה לשמיניות לאורכה

1 מיכל קרם קוקוס שופרסל

3 כוסות מים

1/2 כוס פטריות שיטאקי מיובשות

2 עלי כפיר ליים 

3 כפות שמן שומשום

 

להגשה:

גבעולי כוסברה

נבטים סיניים שופרסל

רבע ליים או לימון

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים שמן שומשום וחזה עוף.
  2. מטגנים מכל הצדדים תוכל כדי ערבוב ומוסיפים בצל ירוק, ג'ינג'ר, פטריות שיטאקי, צ'ילי וכוסברה. מערבבים ומוסיפים רוטב סויה, מלח, סוכר, רוטב דגים.
  3. מערבבים שוב ומוסיפים עגבניות, קרם קוקוס, כפיר ליים ומים.
  4. מבשלים על להבה נמוכה כ- 40 דקות.
  5. מגישים עם נבטים כוסברה וליים מעל.

 

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס