דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מקלות בייגלה גבינה מתובלים

מתכון למקלות גבינה וזיתים מבצק עלים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 12-15

אביזרים:
מערוך
גלגלת פיצה
תבנית אפייה
נייר אפייה
מברשת הברשה

מצרכים:
1 חבילת בצק עלים מרודד מוקפא שופרסל
1 חבילת גבינה הולנדית עם עגבניות וזיתים שחורים שופרסל - מגוררת
3 כפות קמח חיטה רך פרימיום שופרסל
100 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל - מגוררת
1 ביצה שופרסל - טרופה
1 שקית שומשום שופרסל
1 כפית מלח בישול גס שופרסל

אופן ההכנה:
1. מקמחים משטח עבודה.
2. על המשטח המקומח מניחים את בצק העלים.
3. מניחים את גבינת הפרמז'ן המגוררת ואת הגבינה ההולנדית המגוררת.
4. בעזרת מערוך מרדדים את הגבינות לתוך הבצק.
5. חוצים את בצק העלים לשניים ומניחים חלק אחד על החלק השני ומצמידים היטב.
6. בעזרת גלגלת פיצה / סכין חדה חותכים חותכים את הבצק לאורכו לרצועות ברוחב של 2 -3 ס"מ.
7. מלפפים בזהירות כל אחת מן הרצועות ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
8. בקערית טורפים את הביצה.
9. מברישים את מקלות הבייגלה בביצה הטרופה ומפזרים את השומשום ואת המלח הגס.
10. אופים בחום של 200 מעלות במשך כ-25 דקות או עד הזהבת המקלות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס