מפרום טופו טבעוני
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מפרום טופו טבעוני

תמונה גרסת הדפסה

מפרום טופו טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 70 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

מעבד מזון

סיר לטיגון חצי עמוק

סיר רחב

 

מצרכים:

למפרום:

3 תפוחי אדמה - קלופים וחתוכים כל אחד ל-3 "סנדוויצ'ים"

 

למלית:

1 חבילת טופו בתוספת סידן גרין שופרסל

4 כפות בזיליקום שופרסל - קצוץ

2 בצלי פנינה מזן ספרדי פרש שופרסל - קצוצים

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית שום גבישי במיכל שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

 

לציפוי:

2 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה זיפר שופרסל

 

לטיגון:

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

לרוטב:

5 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

4 בצלי פנינה מזן ספרדי פרש שופרסל – פרוסים לפרוסות דקות

1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות גרין שופרסל

1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל - גדושה

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף כמון טחון במיכל שופרסל

4 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

למלית:

  1. במעבד מזון מניחים את הטופו וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית כולל הטופו הטחון ומערבבים.

למפרום:

  1. ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה במלית.

לציפוי:

  1. בקערה מניחים את הקמח.
  2. עוטפים כל תפוח אדמה בקמח.

לטיגון:

  1. בסיר מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק.
  2. מניחים את תפוחי האדמה הממולאים והמקומחים מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

לרוטב:

  1. בסיר רחב מניחים את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים, מערבבים ומטגנים במשך כ-3 דקות.
  2. מוסיפים את המים ומביאים לכדי רתיחה.
  3. לאחר הרתיחה, מערבבים, מנמיכים את האש ומניחים את המפרום ברוטב.
  4. מבשלים את המפרום ברוטב במשך כ-25 דקות על אש נמוכה ובכיסוי חלקי.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס