דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מעורב על הפלנצ'ה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון למעורב ירושלמי על הפלנצ'ה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

פלנצ'ה

 

חומרים:

3 בצלים - פרוסים לרצועות

200 גרם אנטריקוט טרי אנגוס שופרסל – חתוך לקוביות קטנות

200 גרם שווארמה הודו - חתוך לקוביות

100 גרם לבבות עוף

200 גרם פרגיות - חתוכות לקוביות

1 כפית כמון טחון שופרסל

1 כפית פלפל שחור טחון שופרסל

1 כפית פפריקה מתוקה שופרסל

מעט מלח שופרסל

2 כפות שמן קנולה שופרסל

 

להגשה:

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל

טחינה שופרסל

מים

1 באגט שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. על פלנצ'ה מחממים את השמן ומוסיפים את הבצלים.
  2. מערבבים עד שהבצלים מתחילים להשחים ומוסיפים את השווארמה והפרגיות ומעל את הלבבות והאנטריקוט.
  3. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל במשך 5-7 דקות ומסירים מהאש.
  4. פורסים באגט, מורחים טחינה, מעל מניחים את המעורב הירושלמי, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

והרי הודעה: מותר להשתמש בקונדישנר!

בניגוד לשמועות, זה לגמרי בסדר להשתמש במרכך

רק לא למרוח אותו על השורשים של השיער ובטח שלא על הקרקפת. ההמלצה היא להתחיל מהנחה על הקצוות ולטפס עם החומר כלפי מעלה עד 2-3 ס"מ לפני השורשים.

לא בנויים לקשר? קבלו טיפ

מוצרי "סירוק קל" – לא לילדים בלבד

נכון שהם ממוקמים במדפי המוצרים לילדים, אבל למרבה הצער קשרים בשיער הם לא תופעה ייחודית לילדים. המוצרים להתרת קשרים מכילים רכיבים מרככים ומרכיבי לחות מזינים, והם עובדים כמו קסם.