דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מעורב על הפלנצ'ה

מתכון למעורב ירושלמי על הפלנצ'ה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

פלנצ'ה

 

חומרים:

3 בצלים - פרוסים לרצועות

200 גרם אנטריקוט טרי אנגוס שופרסל – חתוך לקוביות קטנות

200 גרם שווארמה הודו - חתוך לקוביות

100 גרם לבבות עוף

200 גרם פרגיות - חתוכות לקוביות

1 כפית כמון טחון שופרסל

1 כפית פלפל שחור טחון שופרסל

1 כפית פפריקה מתוקה שופרסל

מעט מלח שופרסל

2 כפות שמן קנולה שופרסל

 

להגשה:

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל

טחינה שופרסל

מים

1 באגט שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. על פלנצ'ה מחממים את השמן ומוסיפים את הבצלים.
  2. מערבבים עד שהבצלים מתחילים להשחים ומוסיפים את השווארמה והפרגיות ומעל את הלבבות והאנטריקוט.
  3. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל במשך 5-7 דקות ומסירים מהאש.
  4. פורסים באגט, מורחים טחינה, מעל מניחים את המעורב הירושלמי, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.