דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מעדן שוקולד ועוגיות

קינוחי כוסות אישיים - מעדן שוקולד ועוגיות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 6-4

אביזרים:

פטיש שניצלים

שקית לריסוק העוגיות

כוסיות להגשה אישית

קלחת

מטרפה

 

מצרכים:

1/2 כוס חלב שופרסל

1 כף קורנפלור שופרסל 

2 חבילות שוקולד חלב שוויצרי שופרסל

1 חבילת עוגיות מחיטה מלאה שופרסל

2+1/2 כוסות חלב שופרסל

1 כף אבקת קקאו שופרסל

1/2 כוס סוכר חום דמררה שופרסל

100 גרם חמאה הולנדית שופרסל - מומסת

 

אופן ההכנה:

  1. בכוס מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס החלב.
  2. מניחים את העוגיות בשקית, קושרים את השקית מרסקים את העוגיות לפירורים דקים.
  3. בקערה מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת.
  4. בסיר קטן מחממים את 2 כוסות החלב עם אבקת הקקאו, הסוכר ושוקולד החלב ומערבבים עד להמסה.
  5. מוסיפים את תערובת הקורנפלור והחלב, מערבבים ומבשלים עד להסמכה.
  6. בכוסיות מסדרים מעט מתערובת העוגיות והחמאה.
  7. מניחים מעל את מסת השוקולד ומעל מוסיפים עוד מתערובת הפירורים.
  8. שומרים בקירור לשעה לפחות.

 

*טיפ: ניתן לאכול את המעדן גם כאשר הוא חם.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אנטי אייג'ינג

מתי מתחילים?

תכשירי האנטי אייג'ינג מסייעים בהאטה של תהליכי ההזדקנות של העור, ולכן מומלץ להתחיל להשתמש בהם עוד לפני הופעת הסימנים החיצוניים, כבר בשנות העשרים, אז מתחיל תהליך הזדקנות העור.