מעדן שוקולד וניל טבעוני
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מעדן שוקולד וניל טבעוני

תמונה גרסת הדפסה

מעדן שוקולד וניל טבעוני

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

מטרפה

סיר

כוסות הגשה

מיקסר

שקית זילוף עם צנטר כוכב

 

מצרכים:

לשכבת השוקולד:

2 כוסות משקה סויה בטעם וניל אורגני גרין שופרסל

1/4 כוס נוזל קוקוס אורגני גרין שופרסל

2 כפות סוכר לבן שופרסל

1 כף קורנפלור שופרסל - גדושה

1 חבילה שוקולד מריר פרימיום שופרסל

 

לשכבת הווניל:

2 כוסות משקה סויה בטעם וניל אורגני גרין שופרסל

1/4 כוס נוזל קוקוס אורגני גרין שופרסל

1 כפית תמצית וניל שופרסל

3 כפות סוכר לבן שופרסל

1 כף קורנפלור שופרסל – גדושה

 

לציפוי:

1 מיכל שמנת צמחית

2 כפות אבקת סוכר שופרסל

4 כפות נטיפי שוקולד מריר מעולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

לשכבת השוקולד:          

  1. בסיר קטן מניחים את משקה הסויה וניל עם הסוכר קוביות וחבילת השוקולד המריר, מחממים ומערבבים עד להמסה.
  2. בקערית מניחים את הקורנפלור עם נוזל הקוקוס ומערבבים.
  3. מעבירים את תערובת הקורנפלור ונוזל הקוקוס לסיר תוך כדי ערבוב.
  4. מערבבים עד להמסה ומסירים מן האש.
  5. מניחים את תערובת השוקולד בכוסות הגשה עד למחצית מגובהן.
  6.  מעבירים למקרר למשך כ-15 דקות.

לשכבת הווניל:

  1. בסיר קטן נפרד מניחים את משקה הסויה וניל עם הסוכר ותמצית הווניל, מחממים ומערבבים עד להמסה.
  2. בקערית מניחים את הקורנפלור עם נוזל הקוקוס ומערבבים.
  3. מעבירים את תערובת הקורנפלור ונוזל הקוקוס לסיר תוך כדי ערבוב.
  4. מערבבים עד להמסה ומסירים מן האש.
  5. מניחים את תערובת הווניל מעל לשכבת השוקולד ומחזירים למקרר.

לציפוי:

  1. בקערת מיקסר מניחים את מיכל השמנת הצמחית עם אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה.
  2. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים מעל המעדן שוקולד וניל.
  3. מפזרים את נטיפי השוקולד ומגישים.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס