חטיף שוקולד ביתי עם פירות יבשים ואגוזים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ממתק שוקולד ופירות יבשים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לחטיף שוקולד ביתי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 15 ממתקי ביס

אביזרים:

מיקרוגל

קערת ערבוב

נייר אפייה ותבנית שטוחה

 

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר פרימיום משובח שופרסל

4 כפות שקדים מולבנים שופרסל

3 תאנים מיובשות שופרסל קצוצות דק

5 משמשים מיובשים שופרסל קצוצים דק

3 כפות אגוזי מלך שופרסל קצוצים גס

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים בפולסים קצרים את השוקולד המריר בקערה עד למרקם חלק.
  2. מניחים נייר אפייה על תבנית שטוחה.
  3. מניחים תלוליות של שוקולד על נייר אפייה.
  4. מערבבים את כל הפיצוחים והפירות יחד ומפזרים קצת מעל כל תלולית.
  5. מעבירים למקרר כשעה עד להתמצקות.
  6. שומרים בקירור.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס